over ons de taal van staal en nog veel m

De taal van staal en nog veel meer...!

Ook in jouw taal.

Over ons

Willem De Witte, oprichter en zaakvoerder van Akiro bv is gepassioneerd door het werken met zijn handen en het creëren van functionele en esthetische structuren in staal en hout.

Na jaren ervaring als arbeider in metaalconstructies en industriebouw begon hij in 2017 als zelfstandige in bijberoep. Gezien de snelle groei schakelde hij in 2019 over naar zijn eigen zaak: Akiro bv.

Deze leidt hij vanuit een vreugdevolle kracht.

 

Logica, kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie drijven ons nu in elk project.

We houden dan ook van uitdaging, vernieuwing, afwisseling. Bovendien hechten we belang aan een vlotte en open communicatie.

 

Sinds 2020 kwam er een vaste samenwerking tot stand met zijn broer Bruno De Witte, zaakvoerder van Arius bv, gespecialiseerd in dakwerken. Wij verruimen beiden hierin onze activiteit en vormen zo samen een solide en transparante basis voor het beheer van onze projecten.

Door samenwerking met collega's op zelfstandige basis, kunnen wij kleine en grote projecten garanderen op afzienbare termijn.

Akiro bv is uitgerust met professioneel materiaal en blijft investeren in nieuwe technologie en machines.

Willem de Witte is ook mede oprichter van vzw Intarka, en is professioneel hoefbekapper voor paarden. Meer info vindt u hiervoor op www.intarka.be.