top of page
IMG_7103.JPG

De taal van staal en nog veel meer!

Ook in jouw taal

Over ons

Willem De Witte, oprichter en zaakvoerder van Akiro bv is gepassioneerd door ambacht:

  • Het werken met zijn handen, het creëren van functionele en esthetische structuren van staal en hout vormen de hoofdzakelijke werkzaamheden van Akiro. 

Na jaren ervaring als arbeider in metaalconstructies en industriebouw begon hij in 2017 als zelfstandige in bijberoep. Gezien de snelle groei schakelde hij in 2019 over naar zijn eigen zaak: Akiro bv.

Deze leidt hij vanuit de vreugdevolle kracht van ambacht.

Logica, kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie drijven ons in elk project.

We houden dan ook van uitdaging, vernieuwing, afwisseling. Bovendien hechten we belang aan een vlotte en open communicatie.

Sinds 2020 kwam er een vaste samenwerking tot stand met zijn broer Bruno De Witte, zaakvoerder van Arius bv, gespecialiseerd in dakwerken. Wij verruimen beiden hierin onze activiteit en vormen zo samen een solide  basis voor het beheer van onze projecten.

Door samenwerking met collega's op zelfstandige basis, kunnen wij kleine en grote projecten garanderen op afzienbare termijn.

Akiro bv is uitgerust met professioneel materiaal en blijft investeren in nieuwe technologie en machines.

  • Een andere ambacht die Willem uitvoert binnen Akiro is het natuurlijk bekappen van paarden.
     

Willem de witte  heeft van jongs af een grote liefde voor paarden. Vanuit zijn interesse en ervaring in het opleren van paarden werd deze  hobby ook een deel van zijn werk. Meer info hierover kan u vinden op de pagina "Hoefbekapping".

Willem de Witte is ook mede oprichter van vzw Intarka. Meer info vindt u hierover op www.intarka.be.

bottom of page